Bogata i raznovrsna ponuda domaće kuhinje i jela pod sačem jamče gastronomski užitak.

Izaberite teletinu pod sačem, janjetinu lešo, uštipke, sir, kajmak ili neko drugo jelo.

uštipci

Nenadmašivo spravljeni specijaliteti svojstveni ovom kraju, nikoga neće ostaviti ravnodušnim....

plata

Naši specijaliteti nadaleko su poznati, čak i opjevani u pjesmama naših dragih gostiju.

interijer

Ugodno ozračje, ljubazno osoblje te vrhunski kulinarski specijaliteti - po tome nas prepoznajete...

priroda

Izletnici, biciklisti, svi ljubitelji prirode uživaju u odmoru ili aktivnom boravku u prirodi....

starine

Starine kojima je ispunjen prostor pružit će vam nemjerljiv osjećaj zadovoljstva i topline.

Biciklističko-pješačka staza

Prelijepa priroda Goranaca nam je omogućila i vanredno uživanje za ljubitelje rekreativnog biciklizma i pasionirane šetače. Dođite i uvjerite se ...

biciklistička trasa

  1. U ponudi imamo bicikla za razne uzraste koja su prilagođena makadamskoj vožnji i možete ih dobiti u restoranu Konoba Goranci. Rezervacija bicikla na broj 036/381-167.
  2. Bicikla vozite isključivo na svoju odgovornost te restoran Konoba Goranci ne odgovara za eventualne padove i povrede. Staza nije napravljena za razviajnje velikih brzina nego isključivo za rekreativnu vožnju kroz prirodu.
  3. Prilikom preuzimanja bicikla, utvrdite ispravnost bicikla i vratite ga u istom stanju. U slučaju eventualnog kvara i oštećenja zbog nesavjesnog korištenja, preuzimate odgovornost za nastalu štetu.
  4. U slučaju kvara na biciklu i nekih nepredviđenih situacija, možete kontaktirati restoran Konoba Goranci na brojeve telefona: 036/381-167 i 063/311-487.
  5. Koristeći stazu onako kako je obilježena i poštivajući predviđeni smjer kretanja, smanjujete mogućnost neugodnosti kao što su: pucanje gume, prometnu nezgodu s drugim vozilima, susret s zmijama i sl.
  6. Na stazi su mogući susreti s domaćim životinjama (ovce, krave, koze) koje čuvaju psi čuvari, koji su inače bezopasni za ljude ukoliko se ne približavate životinjama koje oni čuvaju. Ako naiđete na stado domaćih životinja u prelasku staze ili se upravo ono to sprema učiniti, zaustavite se i propustite ga da biste izbjegli neugodnosti s psima čuvarima.
  7. Nudimo mogućnost smanjenja korištenja dužine staze. Ako je kod oznake 7 - Rosulje, krenete do oznake 10 - Zaletnica, kao što je prikazano na karti isprekidanom crtom, ukupna dužina koju ćete preći je 7.370 m.
  8. Molimo korisnike da se odgovorno ophode s biciklima u vlasništvu restorana Konoba Goranci, da se odgovorno ponašaju prema prirodi kroz koju se kreću i ne bacaju otpatke jer priroda je dio nas a i mi smo dio prirode.

Pregledajte trasu biciklističko pješačke staze u Gorancima:

Pregledajte Bicikističku stazu Goranci unutar veće mape

Želimo Vas informirati da restoran Konoba Goranci i Eko udruga Vilino polje pripremaju izgradnju planinske pješačke staze na području Goranaca.

Vaš dojam o konobi Goranci

Naša knjiga dojmova je otvorena javnosti. Budite slobodni unijeti vaš dojam o konobi Goranci.

Upis u Knjigu gostiju